top of page

Jessie Beretta releast nieuwe single ‘Alles Wat Ik Heb’

Jessie Beretta is diverse band bestaande uit vier gedreven muzikanten. De diversiteit binnen deze groep lijkt de reden te zijn voor de muziek ze maken: fijne pop-rock muziek met hier en daar invloeden van blues, rock ‘n roll en Americana. Het resultaat? Muziek met het bereik van swingende uptempo sounds tot aan fragiele luisterliedjes, soms in het Nederlands en soms in het Engels. ‘Alles Wat Ik Heb’ is een single met een introverte boodschap: Niets heb ik te geven, niets te bieden. Niets behalve mijn gedachten, niets dan mijn emotie, niets dan mijn muziek. Dit is wat ik kan bieden. Geef mijn gedachten de kost.


Stream deze track op je favoriete streaming platforms:

https://songwhip.com/jessieberetta/alles-wat-ik-heb


0 comments
bottom of page