top of page

Jessie Beretta releast nieuwe single ‘Vrijheid’

Jessie Beretta is een band die bestaat uit vier diverse en gedreven muzikanten. Het resultaat van deze diversiteit is een breed georiënteerde band met fijne pop-rock muziek, die hier en daar invloeden neemt uit genres als blues, rock ’n roll en Americana. ‘Vrijheid’ is de nieuwste single van Jessie Beretta. Ouderlijk advies, vader op zoon. Mentorschap van leraar tot pupil. De adviezen die wij kregen, de lessen die wij leerden. Koppig puberaal rebelleren tegen de gevestigde orde of juist niet. Juist alles opnemen als een spons om later te laten vallen wat overbodig is. Als ik terug kijk op hoe ik was, had alles makkelijker gekund en vraag me daarom ook af; hoe zullen mijn leerlingen hiermee om gaan? Hoe zullen mijn kinderen dit doen? Zijn dit dingen die ik mij afvraag of hebben mijn ouders, leraren en die van hun daarvoor dezelfde vragen gehad?


Stream deze track op je favoriete platform:

https://songwhip.com/jessieberetta/vrijheid


0 comments
bottom of page