top of page

iAM Tré releast catchy club tune ‘Op Mij’

Trevor Zaalman a.k.a. iAM Tré is een Nederlandse artiest van Javaans/Surinaamse afkomst. Op jonge leeftijd verhuisde hij naar Curaçao, waar hij de cultuur en taal niet aan zich voorbij liet gaan. Mede hierdoor schrijft iAM Tré zijn teksten in het Nederlands, Engels, Papiamento en Spaans. Dat hij zich goed kan uiten is dan ook geen verrassing: Tré schrijft graag muziek met een boodschap, wat hem een echte tekstschrijver maakt. Een aantal jaar geleden heeft hij daarnaast meegedaan aan ‘House Of Talents’ van Talpa. Zijn nieuwste single ‘Op Mij’ is een catchy tune over én voor de clubs. OP MIJ kan je rekenen! OP MIJ kan je bouwen! OP MIJ kan je het zetten! Zet de volume harder en enjoy de nieuwste single van iAM Tré.


Smart link naar streaming platforms: https://songwhip.com/iamtre/op-mij0 comments
bottom of page