top of page

Bauskii releast ‘Ik Wil Jou Zien Dansen’ (ft. Drip James)

“Ik wil jou zien dansen, ik wil jou zien schijnen” betekent eigenlijk voor Bauskii hoe hij de mensen om me heen goed wil zien doen. Ik wil haar zien dansen in Fendi in Prada is eigenlijk dat hij haar wilt zien in het beste wat er is. Het is vooral een vibe, over hoe je iemand in Prada Fendi en designer merken wilt zien schijnen. Enjoy!


Bauskii is een 21-jarige rapper uit Bergschenhoek die zijn tijd het liefste doorbrengt in het nabijgelegen Rotterdam. Geïnspireerd door artiesten als Chief Keef, Lil Wayne, Kevin en Hef begon Bauskii in 2019 met het maken van tunes. Zijn talent werd in deze beginfase meteen opgemerkt en duidelijk door de catchy hooks en intussen heeft hij zich ook op andere gebieden sterk ontwikkeld. Check en volg deze artiest!


Smart link naar streaming platforms: https://songwhip.com/bauskii/ik-wil-jou-zien-dansen0 comments
bottom of page